Szegedi Arcok

Sok év után újra ragyogni fog a betlehemi csillag a Fogadalmi Templom két tornya között

Felújított, gyönyörű állapotban került fel a szegedi Dóm elengedhetetlen karácsonyi kiegészítője, a betlehemi csillag. A Printdekor ügyes kezű munkatársainak köszönhetően a fénye sok év után újra ragyogni fog a Fogadalmi Templom két tornya között.

Mint közösségi oldalukon írják, az idei évben nem kis feladatot kaptak: fel kellett újítani a több mint 15 méter hosszú vázszerkezetet. Ragyogóbb arany reflexiós girlandot és 2000 darab speciális kültéri, nagy teljesítményű ledet építettek rá. Hozzátették: “komoly kihívás volt a két torony közé emelés alpin technikával. A munka során sok járókelő érdeklődött és örültek, hogy újra ékesíti Szeged legszebb terét az ünnepek alatt.”

HAMAROSAN AZ EGÉSZ DÓM TÉR ÜNNEPI KÖNTÖST ÖLT MAGÁRA

Mi már nagyon várjuk az idei Karácsonyi Heteket, ami egy hét múlva ilyenkor már javában nyitva áll és várja vásárolni és forralt borozni vágyó nagyközönséget, rengeteg programmal, ahogy kell. Persze, idén is olyannyira be vagyunk sózva, hogy már most, péntek délután kiugrottunk megnézni, hogy áll a Szegedi Karácsonyi Hetek Dóm téri helyszíne. Íme:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb