Mindenmás

Durva tűzeset van Kisteleken, négy autó lángol (frissítve)

Egy százhúsz négyzetméteres, könnyűszerkezetes, pala- és fémlemezfedésű melléképület ég Kisteleken, az Arany János utcában – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemtől. Az épületben négy személyautó parkol, mindegyik lángra kapott.

A szegedi, a kisteleki, valamint a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, öt vízsugárral már körülhatárolták a lángokat. Az esethez cikkünk megírásának perceiben tartanak a csengelei önkéntes tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A TÜZET, KÖSZÖNET A HŐSÖKNEK!

A tűzoltók hat vízsugárral negyed kilenc környékére eloltották a tüzet, személyi sérülés nem történt. A kisteleki hivatásos és az önkéntes, valamint a kiskunmajsai és a szegedi hivatásos, továbbá a csengelei önkéntes tűzoltók dolgoztak a tűz elfojtásán. Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.

Nem hivatalos információink szerint az épület egy autószerelő műhely volt. Az épületben álló négy személyautó is lángra kapott.

RÁJÁR A RÚD A CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI AUTÓKRA: PÁR HETE A DÁNI UTCÁBAN ÉGETT PORIG EGY PARKOLÓ AUTÓ

November 8-án egy Szeged belvárosában parkoló Volkswagen Passat kapott lángra, sőt, egyenesen porig égett. Fotók és helyszíni videók a cikkben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb