BlogVideo365

Ismersz olyan szegedi családot, akik nélkülözve, nehéz helyzetben várják a Karácsonyt? Segítsünk együtt, indul a Szeged365 Angyalkommandó!

Pénteken felgyúlnak Szeged adventi fényei, kezdetét veszi az ünnepi készülődés, az év legszebb időszaka. Forralt bor illata lengi be a Kárász utcát, adventi hangulat hatja át a mindennapokat, egy kicsit mindannyian mosolygósabbak, vidámabbak, barátságosabbak leszünk. Imádod? Még szép, mi is így vagyunk vele. Azonban vannak olyan szegedi családok, akiknek az év legszebb időszaka is nélkülözésekkel, nehézségekkel teli. Rajtunk szeretnénk segíteni a 2021-es Szeged365 Angyalkommandóval, fogjunk össze, segítsünk együtt!

ERRŐL SZÓL AZ ANGYALKOMMANDÓ

Tavaly ilyenkor egy Rita nevű olvasónktól jött az egyszerű, de nagyszerű ötlet, fogjunk össze, segítsünk közösen nehéz helyzetben lévő szegedi családoknak.

A képlet a következő:

  • Arra kérünk Benneteket, hogy írjatok ránk, ha valamelyik ismerősötök, barátotok, rokonotok nehéz helyzetben várja a karácsonyt. Olyan szegedi családoknak szeretnénk segíteni, akiknek tényleg jól jön egy kis figyelmesség, törődés, és némi segítség az ünnepi vacsora, az ajándékok vagy éppen a karácsonyfa beszerzésében.
  • A nevezéseket december 1-ig várjuk, az [email protected] címre, írjátok meg a benevezett család vagy ismerős nevét, elérhetőségét és azt, mire vagy mikre lenne szüksége, szükségük.
  • A kezdeményezés még el sem indult, mégis rengeteg partnerünk jelezte, hogy szívesen segítene. Velük közösen teremtjük elő azokat a dolgokat, amelyekre az adott családnak a leginkább szüksége van, a Szeged365 Angyalkommandó pedig december 1 és 24. között a nyakába veszi a várost és megpróbál minél több helyre eljutni, egyben minél több szegedi kisgyerek arcára mosolyt csalni.

LÉGY AZ ANGYALUNK! MINDÖSSZE ENNYI A DOLGOD, HA SEGÍTENI SZERETNÉL

Ismersz olyan családot, akik nehéz körülmények között, nélkülözve várják az ünnepeket? Küldd el nekünk:

  • a nevet,
  • az elérhetőséget,
  • és azt, hogy mire lehet szükségük! Jöhet ruha, játék, enni-innivaló, dekoráció, karácsonyfa, tüzelőanyag, ami csak az eszedbe jut – belehúzunk, megpróbálunk minél több kért dolgot előteremteni, egyben minél több családhoz eljutni.

A nehéz helyzetben lévő szegedi családok mellett nevezhetsz olyan ismerősöket is, akik a járványhelyzet kellős közepén, derekasan helytállva, az egészségügyben küzdenek a többi szegediért. A nevezéseket az [email protected] címre várjuk, a leveled tárgya legyen minden esetben az “Angyalkommandó” szó. Köszönjük, ha az Angyalunk leszel, köszönjük, hogy együtt segíthetünk Veled!

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged365 – szegedi, független, igazi

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb