Közélet

Ingatlant, valaki? 450 millió forintért akarja elpasszolni a Bevándorlási Hivatal régi épületét a szegedi önkormányzat

“Szevasztok, az IKV pont most hirdette meg a Bevándorlási Hivatal épületét, potom 450 millióért” – kaptuk tegnap üzenetben Bálint nevű olvasónktól. Rákerestünk és az értesülés stimmel, annyi különbséggel, hogy a fent említett szerv már kiköltözött onnan – május 10. óta ugyanis a Bakay Nándor utcában, az ÁRKÁD Szegeddel srégen szemben dolgoznak. Úgy tűnik, az egykori Cserepes Sori Piac 466 millió forintra tartott területe után újabb nagy értékű ingatlantól szabadulna meg a városvezetés. Karácsony Gergely likes this post (bocs, nem bírtuk ki).

“Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából az IKV Zrt. versenyeztetési eljárás keretében, nyilvános pályázat útján, licitálással történő értékesítésre hirdeti meg a Szeged, Londoni krt. 15. sz., III. ker. 25198 helyrajzi számú, 2477 m2 telekterületű, kivett nevelőotthon megjelölésű, vezetékjoggal terhelt ingatlant 450.000.000,- Ft forgalmi értéken és pályázati alapáron.”

– áll az IKV oldalán nyilvánosan is elérhető kiírásban. Ha pont van nálad 450 millió, december 7-ig tudod megtekinteni a közel 2500 négyzetméteres, kissé viseltes állapotban lévő ingatlant a Londoni körút és a Kálvária sugárút találkozásánál. Már maga a háztűznéző is pénzbe kerül, mint írják, a pályázati tárgyaláson csak az vehet részt, aki a részletes pályázati felhívást az IKV ügyfélszolgálatán legkésőbb december 10. délig bruttó 20.000.-Ft ellenében megvásárolja.

Egy-két infó, azon Szeged365 olvasók számára, akiket tényleg komolyan érdekel a buli:

  • a telek területe 2477 m2, hogy ebből mennyi a konkrét ingatlan, a kiírásból nem derül ki,
  • az épület kivett nevelőotthon megjelölésű,
  • vezetékjoggal terhelt,
  • A pályázati ajánlat benyújtási határideje 2021. december 16., minimum a fenti 450 milliós áron tudsz ringbe szállni, persze azért sem haragszanak meg, ha rögtön magasabb összegről indulsz.

A pályázati tárgyalás az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Dáni utcai tárgyalótermében lesz, 2021. december 16-án, reggel 10-től. Bővebb infó és 3D fotók tucatjai IDE kattintva várnak Rád, a részletes pályázati kiírást pedig ITT találod.

ELADUNK MINDENT, SŐT, MINDENT IS!

Nem a cikkünkben szereplő, nagy értékű önkormányzati ingatlan az egyetlen, amelyet elpasszolnak: október 8-án fogadta el a szegedi közgyűlés az egykori Cserepes Sori Piac területének értékesítését, az összeg majdnem megegyezik a Bevándorlási Hivatal egykori épületéért kérttel, 466 millió forintról indul a licit, amely 310 millió forint pályázati alapárból plusz további 156 millió placcpénzből áll össze.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops consulting
'Fel a tetejéhez' gomb