Szegedi ArcokVideo365

Pénteken indul a Black Friday a Prágai Látszerészetben, vásárold meg új napszemüvegedet akár 45%-os kedvezménnyel!

Egy jó napszemüveg öltöztet, kifejezi stílusunkat, egyediségünket és magabiztossá teszi megjelenésünket, nem utolsó sorban pedig még védi is szemünket, így nagyon fontos, hogy a tökéletes divatkiegészítőt gondosan válasszuk meg, és persze az sem árt, ha mindezt valamilyen akció keretében, jutányos áron kaphatjuk meg. Így, a közelgő Black Friday -ra jellemző árzuhanásokra gondolva, el is látogattunk Szeged egyik közkedvelt optikájába, a Prágai Látszerészetbe, hogy körülnézzünk, mire számíthatunk a Fekete Pénteken, november 26-án.

A BLACK FRIDAY PÉNTEKTŐL EGÉSZEN SZOMBAT DÉLIG TART A PRÁGAI LÁTSZERÉSZETBEN

November vége az évnek az az időszaka, amikor már mindenki dörzsöli a tenyerét, hegyezi a füleit és élesíti a szemét, hogy lecsaphasson a legjobb Black Friday akciókra. Mi sem tettünk másképp és milyen jól döntöttünk! Ott jártunkkor Prágai András, a Prágai Látszerészet optometrista-látszerész mestere igazán jó hírrel fogadott minket: természetesen már nagyon készülnek a közelgő eseményre, nem is akármilyen akciókkal, sőt, a napszemüvegeket náluk nemcsak pénteken, hanem egészen szombat délig hihetetlenül jutányos áron vásárolhatjuk meg!

AKÁR 45%-OS ÁRKEDVEZMÉNNYEL IS VÁSÁROLHATUNK NAPSZEMÜVEGEKET

Egészen leesett az állunk, amikor meghallottuk, hogy minden készleten levő és minden a Bartók téri üzletben, illetve online forgalmazott napszemüveg márkára -30% kedvezményt biztosítanak, sőt lesznek olyan kiemelt darabok is, körülbelül olyan 25-30 napszemüveg, amelyeket 45%-os kedvezménnyel fognak kínálni a divatos és stílusos kiegészítők kedvelőinek!

KISÖPRIK AZ IDEI MODELLEKET, HOGY MINÉL TÖBB ŐSZI ÉS 2022-ES TAVASZI DARAB KAPHASSON HELYET

Prágai András elárulta, nem titkolt céljuk, hogy az idei modelleket biztosítják igen kedvező áron vásárlóik számára, mégpedig azért, hogy még több és változatosabb darabot mutathassanak be az őszi és a jövő évi tavaszi kollekciók részeként. Arra is nagyon kíváncsiak voltunk, mi most a legtrendibb a napszemüvegek között, melyek azok a darabok, amelyek a leginkább megmozgatják a szegedieket.

NÁLUNK MÉG TOMBOL AZ OVERSIZE DIVAT

„Mindenképpen a tükrös lencsés modellek, amelyek nagyon közkedveltek és amelyeket nagyon szeretnek a vásárlóink, de a cat eye, a macskaszemes, kicsit meghúzott vonalvezetésű szemüvegek is nagyon mentek az idei évben. Jön vissza a fekete a divatba, tehát, ha valaki előre szeretne gondolkodni, ezt ajánlom a figyelmébe, és már látható, hogy Nyugat -Európában újra a kisebb formák, a négyszögletes pici fazonok a trendiek. Nálunk még tombol az oversize, a lényeg, hogy legyen minél nagyobb, takarjon minél jobban, de látható, hogy most már megyünk vissza a kisebb, keskenyebb modellek felé” – kaptuk a tuti tippet Prágai Andrástól.

Ezek után mi már nagyon várjuk a pénteket, hogy beszerezhessük új, trendi napszemüvegünket a Black Friday adta lehetőségeket kihasználva! Ha te is szeretnél élni az alkalommal, keresd a Prágai Látszerészetet Szegeden a Bartók tér 11. szám alatt, vagy vásárolj online az optika weboldalán keresztül, itt!

Prágai Látszerészet

Szeged, Bartók tér 11

Telefon: +36 62 321 587

Nyitva tartás: H-P 9:30-17:30, Sz: 9:30- 12:00

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb