Mindenmás

A hét szégyene: életveszélyesen összeverte a saját nagymamáját egy hódmezővásárhelyi férfi

Életveszélyes sérüléseket okozva verte össze a saját nagymamáját egy középkorú férfi Hódmezővásárhelyen, derül ki a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség ma reggeli közleményéből. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája csütörtökön elrendelte a férfi letartóztatását, azonban még szabad lábon van, mert a védelem azonnal fellebbezett.

Mint az ügyészség írja, a megalapozott gyanú szerint a gyanúsított hétfő hajnalban megjelent nagyanyja hódmezővásárhelyi lakásán. A sértett felébredt, és kérdőre vonta unokáját, hogy mit csinál, majd szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított több alkalommal az arcán és a fején is megütötte az idős asszonyt, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A főügyészség az életveszély okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a gyanúsított letartóztatását a büntetőeljárás meghiúsításának illetve a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta. A nyomozási bírói ülésen elhangzottak alapján a főügyészség a szökés-elrejtőzés veszélyére, mint letartóztatási okra is kiterjesztve tartotta fent indítványát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb