Közélet

Új hét, új oltópont Szegeden: hétfőtől a MÁV Rendelőben is fel lehet venni a vakcinát az oltási akcióhét keretében

A nagy sikerre való tekintettel egy héttel meghosszabbította a kormány a november 22-én kezdődött Oltási akcióhetet, így az új időpont szerint december 5. vasárnap estig lehet a kórházi oltópontokon előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül oltakozni. A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal mai közleménye szerint hétfőtől a Vasútegészségügyi és Közhasznú Társaság Szakrendelőjében, vagyis a MÁV Rendelőben, a Csanádi utca 34/A. szám alatt is fel lehet venni az oltást Szegeden.

Mint írják, a december 5-ig meghosszabbított oltási akció keretében a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai továbbra is segítenek az adminisztrációs feladatok ellátásában a kórházi oltópontokon. Szegeden, a Vasas Szent Péter utcai, a Török utcai kórházi oltóponton, valamint hétfőtől újabb helyen, a Vasútegészségügyi és Közhasznú Társaság Szakrendelőjében, a Csanádi utca 34/A. szám alatt is fel lehet venni az oltást. Emellett Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Makón szintén a kórházakban reggel 7-től este 7-ig várják az oltásra érkezőket.

MINDEN NAP REGGEL 7 ÉS ESTE 7 KÖZÖTT LEHET OLTÁST FELVENNI

Az oltópontok minden nap reggel 7 és este 19 óra között vannak nyitva.  A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással várják az érkezőket akár az első, az elmaradt második, vagy a harmadik oltásra. Az oltatlanok előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el. Akik időpontfoglalás nélkül érkeznek, azokat érkezési sorrendben fogják beoltani. Aki előzetesen regisztrált és foglalt az interneten időpontot az elkerülheti a várakozást.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb