Mindenmás

E-mailben támadnak ismét a csalók: a PEPCO nevében akarták átverni a szemfüles szegedi férfit

A Szegeden láttalak csoportban tette közzé tanulságos történetét egy szegedi férfi, aki nem dőlt be a csalók által írt nyereményjátékkal kecsegtető e-mailnek, melyet “állítólag” a PEPCO áruházlánc ügyfélszolgálatától kapott. Természetesen nem dőlt be és utánajárt a levél valódiságának.

Mint írja, remélem ez a kis szösszenet tanulságos lesz egy-két túl hiszékeny embernek. Levelezését szó szerint idézzük:

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Szeretnék érdeklődni, hogy önök indítottak e olyan nyereményjátékot, ahol 100000 Ft nyereményt ajánlanak fel?Üzenetben kaptam hogy nyertem, adjam meg az adataimat, és a bankkártya adataimat, és azonnal utalják a pénzt.Persze ez gyanús, nem adtam meg….Köszönöm a választ.

AZ ÁRUHÁZLÁNC VALÓDI ÜGYFÉLSZOLGÁLATA MEGERŐSÍTETTE A CSALÁS GYANÚJÁT

Kedves FÁ!
Megkeresését köszönjük. Jelenleg nincs nyereményjáték az oldalunkon! Az információkat továbbítottuk illetékes munkatársaink részére. Az Ön által küldött Facebook oldal nem tartozik a PEPCO Magyarország oldalához. Itt találhat információkat a PEPCO által lebonyolított vagy támogatott nyereményjátékokról: https://www.facebook.com/pepcohu.

Kérjük, ne adják meg személyes adataikat az ismeretlen oldal kérésére! Együttműködését és segítségét köszönjük! Üdvözlettel, PEPCO Ügyfélszolgálat

A CSALÓK PEDIG NEM ADTÁK FEL AZ ÚJBÓLI PRÓBÁLKOZÁST

“Csapatunk megerősíti, hogy még nem regisztrált. Regisztráljon most, mert Ön NYERTES.Ha regisztrál weboldalunkon, csatoljon egy képernyőképet a regisztráció igazolásával, és küldje el nekünk teljes címét. A regisztrációt követően csapatunk elküldi Önnek az árat.
MEGJEGYZÉS: Ha most nem regisztrál, eltávolítjuk az ajándékot, és továbbadjuk ezt a lehetőséget másnak. Most fejezze be a regisztrációs lépéseket. Csapatunk megerősítést vár. Kattintson az alábbi regisztrációs linkre!”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb