Szegedi Arcok

Ez a kitüntetések napja: Prima-díjas lett a Szegedi Vadaspark

Komoly presztízsű díjat ítélt meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete és a megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma a Szegedi Vadasparknak. A Prima díjat és az azzal járó 1 millió forintot Veprik Róbert ügyvezető igazgató a napokban vette át – számolt be a kitűnő hírről a Vadaspark.

Mint írják, rangos elismerésben részesültek a napokban, ugyanis a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete (VOSZ), valamint a megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma az ÁGOTA Alapítvány és a gyermekintenzív osztály mellett a Szegedi Vadasparknak ítélte oda a Csongrád-Csanád megyei Príma-díjat és az azzal járó 1 millió forintos támogatást.

AZ OKTATÁSI TEVÉKENYSÉG FEJLESZTÉSÉRE SZÁNJÁK AZ ÖSSZEGET

A Szegedi Vadaspark – ahogy a korábbi hónapokban is – komolyan foglalkozik munkatársai egészségével, így a járványügyi helyzetre való tekintettel Veprik Róbert ügyvezető igazgató csak a napokban tudta átvenni a díjat Sipos Tamástól, a VOSZ Csongrád-Csanád megyei elnökétől. Veprik Róbert kiemelte, a díj komoly elismerés az intézménynek, hiszen azt a magyar oktatás és köznevelés kategóriában kapta, amellyel bizonyította, hogy oktatási tevékenysége sikeres és kiemelkedő a régióban. Hiszen – mint mondta – a Príma-díj célja a kultúra kiemelkedő képviselőinek erkölcsi és anyagi elismerése a régióban. Ez a díj pedig komoly visszaigazolása a munkánknak. Az 1 millió forintos támogatást így az állatkert oktatási tevékenységének fejlesztésére és természetesen állatainak jólétére fogja fordítani. “Ebben a nehéz időszakban különösen hálásak vagyunk minden támogatásnak, és főleg munkánk elismerésének” – hangsúlyozta az igazgató.

Karikó Katalin is díjat kapott ma:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb