Mindenmás

Pici takaró, óriási segítség: adománygyűjtés indult Szeged legapróbbjainak

Egészen az adventi időszak végéig várják mindazoknak a segítségét, akik parányi ágyneművel, babaápolási holmikkal segítenék a Szegedi Koraszülött Intenzív Osztályt és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt. A kezdeményezést a Nevatech árnyékolástechnikai cég indította el, akik hozzánk, Szeged 365 Family tagokhoz hasonlóan a szívükön viselik a legkisebbek sorsát is.

A karácsony közeledtével a Szegedi Koraszülött Intenzív Osztály, és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány részére december 1-je és december 22-e között adománygyűjtést szervezünk – olvasható a cég Facebook oldalán.

Az akció során többek között takarókat, lepedőket és külső inkubátor letakarókat gyűjtenek, hiszen ezekre a textilekre van a legnagyobb szüksége van a koraszülött illetve újszülött babáknak.

Természetesen minden más egyéb eszköznek is örülnek, ami a babák ellátásához szükséges, legyen az popsitörlő, pelenka, stb.

Adományokat a Thököly utcai bemutatótermükbe várják nyitvatartási időben, illetve akár előre egyeztetett egyéb időpontban is szeretettel veszik át azokat.

ÉS MÉG ITT IS VÁRJÁK A SZÓ SZERINT JÓSZÍVŰ SEGTÍSÉGET

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb