Szegedi Arcok

Szívkalács akció: támogassuk együtt a szegedi szívbeteg gyermekeket!

A 2019-es gyűjtésük sikerén felbuzdulva idén is megrendezik a Szívkalács jótékonysági adománygyűjtő akciót a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány számára, és amelynek keretében általuk készített méseskalácsszíveket kínálnak megvásárlásra az adakozóknak.

A szívfejlődési rendellenesség egyáltalán nem olyan ritka dolog, mint gondolnánk. Nekünk sem jutott eszünkbe elgondolkozni ezen, amíg négy évvel ezelőtt meg nem kaptuk azt a bizonyos diagnózist – azóta tekintjük szívügyünknek a szívbeteg gyerekek gyógyulásának támogatását – írja Botházy Kata, az akció fő szervezője az erre a célra létrehozott közösségi oldalon.

A Szívkalács jótékonysági adománygyűjtő akciót ezúttal is a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány számára szervezték meg, és amelynek keretében minden adakozó egy meseszép mézeskalács szívet vihet magával emlékül.

KÉTFÉLEKÉPP TÁMOGATHATJUK AZ AKCIÓ SIKERÉT:

  • tetszőleges összegű pénzbeli adománnyal
  • szívkalács vásárlásával, melyet jelképes áron, egyenként 500 Ft-ért vásárolhatunk meg

MOST MI IS SEGÍTHETÜNK!

Számos szegedi vállakozás állt már a kezdeményezés mellé, ha tehetjük, vegyünk róluk példát. 9 szegedi, belvárosi gyűjtőponton, 2021. nov. 28-tól december 19-ig várnak mindenkit. Térjetek be Ti is a gyűjtőpontokra, , Szeged365 Family tagok és támogassátok a szívbeteg kicsik gyógyulását, melyet előre is hálás szívvel köszönnek a szervezők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb