Szegedi Arcok

Te is lehetsz Angyal! Több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát varázsolja szebbé a Karitáció Alapítvány!

Kezdetét vette a Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. közösen indított programja, amely keretein belül több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik feledhetetlenné az idén is!

TÖBB MINT 100 GYERMEK VÁRJA AZ AJÁNDÉKOKAT

Az alapítvány önkéntesei 2020-ban az NN Biztosító támogatásával 50 család gyermekeihez látogathattak el karácsony előtt, és adhatták át az ajándékokat. Ezt a számot idén szeretnék megduplázni a kezdeményezők, hiszen több mint 100 gyermek várja, hogy mosolyt varázsoljanak az arcukra az ünnepek alkalmából.

BIZTOSÍTÓKÉNT IS AZ A FELADATUNK, HOGY A LEGNEHEZEBB ÉLETHELYZETEKBEN SEGÍTSÜK A CSALÁDOKAT

„Tavaly is nagy örömmel csatlakoztunk a Karitáció Alapítvány kezdeményezéséhez, és szeretnénk ezt igazi NN-es hagyományként folytatni és minél több gyerek karácsonyát szebbé varázsolni. Az ilyen nehéz időkben talán ez még fontosabb, de biztosítóként egyébként is az a feladatunk, hogy a legnehezebb élethelyzetekben segítsük az embereket” – mondta Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

TAVALY A KARITÁCIÓ ANGYALAI TÖBB MINT 50 CSALÁDNÁL JÁRTAK

Szécsényi Barnabás, az alapítvány elnöke elmondta, a sikeres 2020-as Karitáció Angyalai program csak megerősítette őket elhivatottságukban és rávilágította őket arra, hogy mindennél nagyobb szüksége van a segítségükre a rászoruló családoknak. Tavaly az adventi időszakban több mint 50 családnál jártak személyesen, ahol legtöbbször boldogságtól könnyes szemek és leírhatatlanul hálás szavak várták az Angyalokat.

A LEGNAGYOBB ELISMERÉS SZÁMUNKRA, HA SEGÍTENI TUDUNK

“Már tavaly év végén megszületett bennünk a döntés, a Karitáció Angyalait 2021-ben is életre szeretnénk hívni. Hiszen számunkra a legnagyobb elismerés az, amikor boldognak látunk egy olyan gyermeket vagy családot, akiknek segíteni tudtunk. Kérjük Önöket, ha tehetik idén csatlakozzanak hozzánk, Legyenek Önök is Angyalok! – mondta el Szécsényi Barnabás elnök.

Ha segíteni szeretnél nem kell mást tenned, mint ide kattintva felkeresni a Karitáció Alapítvány oldalát és teljesíteni egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2021. december 10-ig.

Forrás: Karitáció Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb