Szegedi Arcok

Szegedi nyertese lehet az X-Faktornak? Döntős lett a helyi srác, Balázs Alex

Kocsis Paulina, Ferenczi Kamilla és a rapper, Alee jutott tovább a jövő heti döntőbe, tehát szegedi Balázs Alexnek továbbra is szurkolhatunk az X-Faktorban. Nem volt egyszerű dolga szombat este a fiatal srácnak, mert végül a nézők juttatták be a döntőbe.

Az X-Faktor szombati elődöntője a napokban elhunyt Kóbor Jánosra való megemlékezéssel kezdődött, majd a szegedi Alee ByAlex korábbi mentoráltjával, Manuellel duettezett és egy vadiúj dallal álltak színpadra. Bár a remek hangulatú előadás a nézőket és a zsűri legtöbb tagját is kifejezetten szórakoztatta, Gáspár Laci erős kritikát fogalmazott meg, amiért Alee elhagyta a korábbi védjegyének számító rappelést. “Én még mindig nem értem, idejöttél az elején úgy, hogy rappeltél, amiben egyedi vagy. Most meg azt veszem észre, hogy énekeltél két sort, aztán négy sort, aztán most az egészet énekelted. Rapperként jelentkeztél most meg úgy állsz itt, mint egy énekes. Nekem nem tetszett ez a produkció. Nekem hiányzik a rap” – mondta a többi zsűritag dicséreteit követően Laci.

VÉGÜL HATALMAS SIKERT ARATOTT

A reklámszünetet követően Alee egyéni dalával tért vissza a színpadra, és mintha előre érezte volna, hogy a duettjében hiányolni fogják a tőle korábban megszokott stílust, ezúttal egy igazi rapszámot adott elő, amivel hatalmas sikert aratott. “Na ez az, amiért én annak idején azt mondtam, hogy neked az élőshowban van a helyed” – jelentette ki Gáspár Laci, akinek a véleményét Puskás Peti is osztotta. “Azt gondolom ma két kiemelkedő produkció volt, Kamillának a Tóth Verával közös duettje és ez” – mondta Peti.

“CSÍRÁK VAGYTOK”

Bár a zsűri egyetértett abban, hogy az este egyik legjobban sikerült produkcióját láthatták, ByeAlexen kívül senki nem adott széket Aleenak, így a fiatal rapper a veszélyzónába került. A döntés teljesen felháborította ByeAlext, aki a következő szavakkal szólt a döntést követően kollégáihoz: “Csírák vagytok!” Mivel Alex két egyik versenyzője sem kapott védettséget jelentő széket, a nézők szavazatai alapján döntötték el, hogy Mehringer Marci vagy Alee lehet-e ott a döntőben. A feszült várakozást követően végül Alee nevét húzták ki a borítéktól, így Marcinak könnyes búcsút kellett vennie a többiektől, akik egytől egyig a nyakába borultak az eredmény közlését követően.

Forrás: Index, Blikk

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb