Szegedi Arcok

Ismét bravúrosat alkotott a CE Glass: lejátszották élesben a Squid Game hírhedt jelenetét

A szatymazi CE Glass elindította sajátgyártású videósorozatát és egy elég merész témával kezdett. A cégnél dolgozók többsége hatalmas sorozat-rajongó és szinte már adta magát, hogy feldolgozzák a koreai sorozat hetedik epizódjában látottakat – írja a gyár sajtóközleményében.

„Célunk nem a sorozat népszerűsítése, hanem egy kiragadott rész, üvegipari vonatkozásban tett technológiai elemzése. A laikusok számára felmerülhet a kérdés, hogy mennyi a valóságtartalma egy-egy ilyen jelenetnek.” –mondta Nagy Berill, a CE Glass PR menedzsere, aki a videósorozat háziasszonya.

AZ ÜVEGES SZAKMA SZÉPSÉGEI

„A közösségi média egyértelműen a szórakoztatás és kikapcsolódás platformja, de induló videósorozatunk edukációs céllal is készül. A már-már elfeledett, de nélkülözhetetlen üveges szakma szépségeit mutatjuk meg videóinkban, népszerűsítés céljából. Az egyik legjobb helyszín erre kétségkívül a high-tech gépekkel működő és fiatalokat foglalkoztató szegedi üvegfeldolgozó üzem területe, a CE Glass. Az itt dolgozók több, mint 100 év szakmai tudását és tapasztalatát tudják átadni az új generációnak.” A cég első reakcióvideója azt a vérfagyasztó jelenetet elemzi, ahol a játékban részt vevők üveglapokon ugrálnak, aminek fele edzett, fele normál float üveg. Kipróbálták az üveggolyós hangtesztet és szemrevételezéssel is próbálják megtippelni milyen üveg lehet előttük ugrás előtt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb