Szegedi Arcok

Csütörtökön csak kilépésre használható a Röszke közúti-határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2021. december 23-án ideiglenesen, csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti-határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés – olvasható a rendőrség honlapján.

Mint írják, a dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2021. december 23-án 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén. 

A BELÉPŐK A RÖSZKE AUTÓPÁLYA – HATÁRÁTKELŐHELYET HASZNÁLHATJÁK

A belépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek. Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb