Közélet

Még most is folyamatosan dőlnek ki a fák, szakadnak le a nagyobb ágak Szegeden: A Bérkert utca, a Retek utca és a Csillag tér is elesett

Még most is folyamatosan dőlnek ki a fák és szakadnak le nagyobb ágak Szeged számos pontján. Egyszerűen nem bírják el a rájuk rakódott tetemes mennyiségű jeget. A helyi csoportokba csak úgy záporoznak a fotók. Ez alapján elesett a Bérkert utca, ahol a vezetékeket is leszakította egy leszakadt faág, de a Retek utcában és a Csillag téren is kidőlt fák nehezítik a közlekedést.

A Szegeden láttalak csoportba írták, hogy a Bérkert utca vége offos, kidőlt egy fa és a villanyvezetékek is a földön hevernek. Egy másik csoportba a Retek utcáról töltöttek fel fotót, amin az látszik, hogy egy hatalmas méretű fűzfa adta meg magát és tőből kidőlt a járdára. Ugyanitt azt is írják, hogy a Csillag téri szömörce sem bírta el a rárakódott jég súlyát és egyszerűen kifordult a földből. Még ma sem vagyunk biztonságban, sorra dőlnek ki a fák és szakadnak le a faágak Szegeden, vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: special info
'Fel a tetejéhez' gomb