Közélet

Eltűnt egy 27 éves férfi, segítsünk megtalálni!

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 27 éves férfi megtalálásában – olvasható a police.hu-n. Mint írják, a Szentesi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Turza Csaba Benjámin eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az egyébként Nyíregyházán élő 27 éves férfi, 2021. december 30-án ment el otthonából. Kerékpárjával ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. Turza Csaba Benjámin 180-185 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, sötétbarna. Közepesen hosszú szakálla és bajusza van, valamint szemüveges. Eltűnésekor:

  • kék farmernadrágot,
  • fekete Nike cipőt,
  • sötétbarna dzsekit és
  • fehér prémes, sötétkék uskanka jellegű sapkát viselt.

Piros, országúti kerékpárja férfi vázas, rövid egyenes kormánnyal. Ülése, felnije, markolata fehér.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb