Mindenmás

Elgázolt egy embert az InterCity a Szabadkai úti vasúti átjáró közelében (frissítve)

Szeged és Kiskundorozsma között a Szegedről a Nyugati pályaudvarra 11.45-kor elindult 715-ös számú Paprika InterCity elgázolt egy embert – írja a Mávinform Facebook oldalán.

Mint írják, a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon megnő a menetidő. Az utasok elszállításához a MÁV-START pótlóbuszt rendelt.

FRISSÍTVE (12:36): A TŰZOLTÓK IS A HELYSZÍNEN

Vonat gázolt el egy embert Szegeden, a Szabadkai úti vasúti átjáró közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egységek segítenek a szerelvény utasainak átszállni az értük küldött mentesítő autóbuszokra – olvasható a Katasztrófavédelem közleményében. Nem hivatalos információink szerint személyi sérülés nem történt a vonaton, amelyen körülbelül 70-en utaztak. A 24.hu úgy tudja, hogy egy férfi vetette magát a vonat elé, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajta.

FRISSÍTVE (13:11): A PAPRIKA INTERCITY VONAT MA NEM KÖZLEKEDIK

A MÁV frissítése szerint:

  • A Nyugati pályaudvarról Szegedre 14:53-kor induló 706-os számú Paprika InterCity vonat a mai napon nem közlekedik.
  • Szeged és Kiskundorozsma között vonatpótló busz szállítja az utasokat.  

FRISSÍTVE (17:25): MEGINDULT A VONATFORGALOM

MÁV délután közölte: négy óra örül újraindult Szeged és Kiskundorozsma között újraindult a vonatforgalom, befejezték a helyszínelést. Az utasoknak már nem kell pótlóbuszra szállni, a délutáni órákban helyreállhat a menetrendszerű közlekedés a Budapest–Szeged vonalon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb