Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: egyetlen magyar egyetemistaként jutott be a szegedi Halkó Ádám a pekingi egyetemi programba

Halkó Ádám immáron a University College London, vagyis a UCL neuroscience osztatlan mesterképzésének végzős hallgatója, akit több ezer jelentkező közül került be a Schwarzman-programba. Az ösztöndíjjal jövőre Pekingben tanul majd – közölte az eduline.

Több ezer jelentkező közül jutott be a világ egyik legnevesebb oktatási programjába egy magyar egyetemista, mit magyar, SZEGEDI!

Mint írják, a világ egyik legrangosabb posztgraduális programjába került be egy magyar, sőt, szegedi egyetemista, aki London után jövőre Pekingben tanul tovább.

A Schwarzman Scholars Ázsia legrangosabb egyetemének, a Tsinghua Universitynek és más vezető egyetemeknek – például a Harvard, a Yale, a Princeton, a Stanford, az Oxford és a Cambridge –  együttműködéséből született meg, a programba másodszor kerül be magyar egyetemista, 85 különböző országból érkeznek ösztöndíjasok.  

Előadóink, mentoraink között sokszor a világ vezető politikusai és a legnagyobb vállalatok CEO-jai szerepelnek – írta az Eduline-nak Halkó Ádám.

Ezúton is gratulálunk, büszkék vagyunk Rád, Ádám!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb