Kikapcs

Vezetés vagy gyaloglás a téli cudar időben? Spórold meg az idegeskedést, utazz biztonságosan a Taxi Plusszal

A téli időjárás sokszor tartogat számunkra nem várt meglepetéseket. Hirtelen lezúduló hó, tartós, nagy mennyiségű eső, vagy éppen az utakra fagyott vékony jégréteg. Kinek van kedve ilyen időben autóba ülni, vagy akár gyalogosan megindulni? Az utak és a járdák csúszóssá, latyakossá válnak, a látási körülmények nagyban romlanak, így nemcsak bosszantóan kényelmetlen az eljutás úti célunkhoz, hanem esetenként veszélyt is jelenthet számunkra, hiszen elég egy rossz pillanat és máris kész a baj. A legjobb, amit tehetünk, ha nem kockáztatjuk saját testi épségünket és a Taxi Plusz tapasztalt és gyakorlott sofőrjeire bízzuk magunkat.

SENKI SEM SZERET ROSSZ IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT VEZETNI

Senki sem szeret rossz időjárási körülmények között vezetni: az utak csúsznak, vagy ha éppen sűrű cseppekben esik az eső, úgy érezhetjük, mintha vakon mennénk. Gyalogosan sem egyszerűbb ilyenkor a közlekedés, hiszen a hidegben amellett, hogy lefagy, vagy átázik mindenünk, esetenként a jeges járdákon könnyen megbotlik az ember, ráadásul, kétszer annyi időbe telik eljutni „A” pontból „B”-be.

A TAXI PLUSZ CSAPATA SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS BIZTONSÁGOSAN ELJUTTAT ÚTI CÉLODHOZ

Ezért mi nem is kockáztatunk, a téli cudar időben a kocsinkat a garázsban hagyjuk, a túrabakancsunkat pedig a polcon, és már hívjuk is a Taxi Pluszt, hiszen abban biztosak lehetünk, a szélsőséges időjárási elemekhez is edzett srácokkal gyorsan és biztonságosan célba érhetünk, hiszen ők ismerik a legrövidebb utakat mindenhová Szegeden, Supermanként elkerülve az útlezárásokat, forgalmi korlátozásokat, így biztosan késés nélkül érkezhetünk meg úti célunkhoz.

A TAXIRENDELÉSHEZ MÁR A TELEFONT SEM KELL FELEMELNED, A TAXI PLUSZ VADIÚJ APPLIKÁCIÓJÁVAL KÖNNYEDÉN MEGTEHETED

A legjobb az egészben, hogy a taxi rendeléséhez már a telefont sem kell felemelnünk, a Taxi Plusz irtó modern high-tech applikációjával mindezt könnyen megtehetjük. Csak ámulunk, hogy mennyi mindenre gondoltak a srácok az alkalmazásban! Látható benne, hogy melyik autó fogadta a rendelésünk – típus és rendszám alapján-, nyomon követhetjük annak útját hozzánk, így pontosan tudhatjuk, mikor gördül be a házunk elé, ezért nagy örömünkre egy pillanatot sem kell rá a hidegben várakozni.

KISZÁMÍTHATÓ ÚTVONAL, VITELDÍJ ÉS AKÁR KÉRHETSZ CSEVEGÉSMENTES UTAZÁST IS AZ APPLIKÁCIÓBAN

Mivel taxizáskor senki sem szereti a váratlan fordulatokat, nagyon hasznosnak találjuk az applikációban, hogy az valós forgalmi viszonyokkal számítva tervezi meg az útvonalunkat, sőt, a benne lévő viteldíj kalkulátornak köszönhetően a fizetésnél sem érhet minket meglepetés. Ezenfelül, mivel ahány ember, annyi szokás, az alkalmazásban még azt is beállíthatod, ha csevegésmentes utazásra vágysz, hiszen senki sem szereti a bonyolult dolgokat.

Ahogy már a Belga is megénekelte, itt a gyaloglás vége, utazz kényelmesen, biztonságosan és korrekt áron a Taxi Plusszal, csupán egy gombnyomás és tuti, hogy sehonnan nem fogsz elkésni.

Nincs is más dolgod, mint tárcsázni az alábbi számok valamelyikét:

+36 62 555 555

+36 62 777 777

+36 62 470 470

+36 30 455 5555

vagy töltsd le a Társaság applikációját telefonodra:

Google Play áruházból itt,

az App Store áruházból pedig itt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb