Mindenmás

Két mentés is folyik az M5-ösön a főváros felé vezető oldalon: szétszóródott paprika és árokból kiemelkedő kamion

A korábbi két baleset mellett még kettő mentés is folyik az M5-ösön jelenleg. Mind a kettő a Szegedről Budapest felé vezető oldalon. Kakucs közelében az árokba borult teherautó rakomány szétszóródott, Kecskemétnél pedig jelenleg emelnek ki egy szintén az árokba csapódott kamiont.

Az első esetnél két kamion ütközött össze még szerdán délelőtt. A teljes sztori így hangzik a Balesetinfó közösségi oldala szerint: egy nyergesvontató alá vágódó Audi miatt torlódás alakult ki az M5-ösön még szerdán, ezt nem mindenki vette észre, így hátrébb egy kamion az előtte megálló (vagy lassító) kamionba csapódott, majd árokba borult, a rakomány, ami vélhetően paprika volt beterített mindent az út mellett. Ennek a balesetnek a takarítás zajlik éppen az M5-ös autópályán Kakucs közelében. Fotókat is kaptunk a helyszínről. Köszönjük Viktor nevű olvasónknak!

Szintén mentenek az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. Itt egy kamionos szaladt az árokba, amit úgy kell kiemelni a szakembereknek. Innen is kaptunk fotókat Viktortól, ezer köszi érte!

Kecskemét térségében a Szeged felé vezető oldalon szintén baleset van, félpályán halad a forgalom jelenleg:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb