Mindenmás

Sorozatbetörőt fogtak Szegeden: letartóztattak egy 32 éves férfit

Sorozatbetörőt fogtak Szegeden. A rendőrség szerda reggeli közleménye szerint egy 32 éves férfi a gyanú szerint több helyi ingatlant is kifosztott, ahonnan készpénzt és egyéb szerszámokat tulajdonított el, összesen 2 millió forint értékben.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2020. június és 2021. február között két lakásba és egy telephelyre ment be vagy kísérelt meg bemenni ahonnan, elsősorban készpénzt és kéziszerszámokat tulajdonított el, mintegy kétmillió forint értékben. A több hónapig tartó adatgyűjtések eredményeként került látókörbe a feltételezett elkövető, akit az egyenruhások elfogtak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. A férfit a Szegedi Járásbíróság letartóztatta.

TÖBB, A BETÖRÉSEKNÉL HASZNÁLT TÁRGYAKAT IS LEFOGLALTAK

Az eljárás során a rendőrök lefoglaltak a gyanúsítottól több olyan tárgyat, amelyeket a betörésekhez használt, így többek között feszítővasat, kesztyűket és egy személygépkocsit. A nyomozás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Fotók: police.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb