Szegedi Arcok

Szegedi srác is versenyben van a Mesterek Mestere közönségszavazáson

Kevesebb, mint egy hét és kiderül, ki a legjobb szakember az építőiparban. 2022 január 10. és január 24. között ugyanis a ti szavazataitok alapján dől el, hogy ki lesz 2021 Mesterek Mestere, aki ezt követően viselheti ezt a megtisztelő címet. A nívós megmérettetésen szegedi induló is akad, Szélpál Dávid, az Attrect Bau Kft. tulajdonosa is ringbe szállt az elismerésért. Vele beszélgettünk a versenyről, arról, hogyan lehet beindítani nulláról egy céget, és pályamunkájáról, ami elhozhatja számára a győzelmet.

EGY VÁLLALKOZÁS KIÉPÍTÉSE A NULLÁRÓL HATALMAS ÁLDOZATOT KÍVÁN

Szélpál Dávid az élő példa arra, hogyha valamit igazán el akar érni az ember, kitartással és szorgalommal bármi lehetséges. A mindössze a 20-as éveit taposó fiatal szakember kétgyermekes apukaként, a koronavírus járvány alatt a nulláról építette ki vállalkozását, ami hatalmas áldozatot kíván az embertől. Nem voltak családi hétvégék, pihenés és szórakozás, minden idejét és erejét arra használta, hogy cégét sikeressé tegye, de ahogy fogalmazott, reméli, meg fog térülni ez a sok belefektetett energia.

SZÉLPÁL DÁVID ÚGY ÉRZI, CSAPATÁVAL URALNI TUDJÁK A PIACOT

Elmondta, nehézségek mindig akadnak egy vállalat életében. Arra építették fel cégüket, hogy a lehető legnagyobb minőséget képviseljék. A tulajdonos szerint ezt a legjobb szakemberekkel lehet elérni, jelenleg azonban részben a koronavírus járvány miatt, nagyon nehéz jó szakembereket találni az építőiparban, ennek ellenére Szélpál Dávid úgy érzi, sikerült egy stabil csapatot összehoznia, akikkel uralni tudják a piacot.

“EZ A DÍJ A TELJES EDDIGI PÁLYAFUTÁSOM ELISMERÉSE LEHET”

“Ez a díj a teljes burkolói pályafutásomnak egyfajta elismerése lenne, amely hatalmas előrelépést jelenthet számomra. A pályázatra egy olyan munkánkkal jelentkeztünk, ahol kiemelkedően magas minőségű segédanyagokkal tudtunk dolgozni, és úgy gondoltuk, ezt meg kell mutatnunk a világnak. ” – fogalmazott Dávid, aki jelenleg a burkolói mesterdiplomáján dolgozik, hiszen tervei között az is szerepel, hogy a későbbiekben tanítson ebben a szakágban.

A DÍJ CÉLJA, HOGY NÖVELJE AZ ÉPÍTŐIPARI SZAKMA TÁRSADALMI ELFOGADOTTSÁGÁT

A Mesterek Mestere Díjat 2015-ben alapította a Mapei Kft., hogy növelje az építőipari szakma társadalmi elfogadottságát. A pályázatok közül független szakmai zsűri választja ki az év Mesterek Mesterét, míg a közönségdíjat szavazás útján ítélik oda az arra érdemesnek. A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek és használhatják a Mesterek Mestere címet.

Ha szeretnéd Dávid munkáját megtekinteni és szavazatoddal segíteni a szegedi szakembert, ide kattintva éred el a közönségszavazást.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb