Mindenmás

A nap, amikor felcsillan a szegedi IKEA rajongók szeme: vidéki nagyvárosokban nyit új pop-up stúdiókat a vállalat

IKEA átvételi pontunk már van, de pop-up stúdiónk még nincs Szegeden. Ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz, mivel az IKEA idén új formátumú pop-up stúdiók megnyitását tervezi két, Budapesten kívüli nagyvárosban – közölte a vállalat, de még nem tudni, hogy hol, szóval még él a remény Szegeden.

„Itt tervezési és lakberendezési tanácsadó szolgáltatást nyújtunk majd, illetve az online rendelések kapcsán is támogatjuk majd a vásárlókat. A pontos helyszínekről egyelőre egyeztetések zajlanak“ – mondta David McCabe, az IKEA regionális ügyvezetője és fenntarthatósági vezetője.

VAN MIBŐL FEJLESZTENI: 12 SZÁZALÉKKAL NAGYOBB KISKERESKEDELMI FORGALMAT BONYOLÍTOTTAK 2021-BEN

Az 2021-es pénzügyi évben az IKEA Magyarországon 390 millió forintot fektetett be kulcsfontosságú projektekbe, hogy fejlessze a vásárlói élményt. A cég legutolsó pénzügyi jelentéséből pedig az is kiderül, hogy az IKEA 109 milliárd forint teljes kiskereskedelmi forgalommal zárta az időszakot. Ez a megelőző évhez képest majdnem 12 százalékos növekedést jelent. A közlemény szerint az online kereskedelem iránti érdeklődés növekvő trendje is megmaradt: a teljes értékesítés 19,3 százaléka az online térben történt, amely 6 százalékos növekedés a 2020-as pénzügyi évhez képest.

Ha már IKEA: az ellátási láncok akadozása, illetve az általános infláció miatt áremelés jön a cég magyar áruházaiban is. Erről bővebben itt:

Forrás: HVG

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb