Mindenmás

Chicago itt van: Fényes nappal szurkálta össze szerelmi riválisát egy férfi a Teréz utca sarkán

“Valami történt a Teréz utca sarkán Szegeden, valaki megsérült” – írtuk meg elsőként szerdán, a hozzánk befutó olvasói tudósítások, értesülések egy része verekedésről, más részük késelésről szólt, sőt, volt aki azt írta, pisztolylövések is történtek a délután 4 óra környékén kirobbant konfliktus során. A rendőrség az utóbbit határozottan cáfolta (ezért aztán le sem írtuk), viszont mostanra kiderült, a verekedés és a késelés sajnos tényleg megtörtént.

A szegedi nyomozók a beavatkozó kollégákkal 24 óra alatt azonosítottak és elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát – írja közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság. Az ügyeletre 2022. január 19-én, szerda délután érkezett meg a bejelentés, hogy a Teréz utcában ismeretlenek egy férfit megszúrtak, majd a cselekményt követően a helyszínről elmenekültek.

A sértettet a mentők, több szúrt sebbel szállították kórházba.

A szegedi rendőrök a tanúkutatás és az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfinak szerelemféltésből egyik ismerősével támadt nézeteltérése. A két fél a nyílt utcán összeverekedett, majd egyikük kést rántott és többször megsebesítette vitapartnerét. Mint írják, a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Fotók: CSMRFK

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb