Sport

Elrajtolt a Kiss Karsa emlékkupa, délig folyamatosan várják a nevezéseket

Egy fantasztikus szegedi sportembertől, testvértől, apától és baráttól vesznek búcsút a szegedi gokartosok ma délelőtt a Szeged Plaza alatti pályán, a reggel 9-kor indult Kiss Karsa emlékkupára folyamatosan várják a nevezéseket délig. A becsületkasszás nevezési díjak 100%-át a tavaly év végén tragikusan fiatalon elhunyt Karsa barátunk gyermekeinek ajánlják fel a szervezők, akárcsak a bukósisakot, amelyet az összes eddigi versenyző aláírt.

A Plaza mélygarázsában már kora reggel benzingőzös volt a hangulat, ha Karsa fentről látja, biztosak vagyunk benne, hogy elismerően csettint. A rendezvény minden szempontból a közismert szegedi kick-box és gokartversenyző fair play szellemiségét idézi, már csak azért is, mert a korrektség jegyében most nem is a köridők számítanak: ma délelőtt az fog nyerni, aki a futamok alatt 5 konstans kört megy, vagy az 5 egymáshoz legközelebbi időt futja meg.

Magyarán, mindenkinek ugyanakkora esélye van a győzelemre, függetlenül attól, hogy milyen szinten űzi a műfajt.

Kedvet kaptál gurulni egy nagyot?

Téged is vár a Kiss Karsa Emlékkupa, ugorj ki a Plazaba, írd alá a sisakot és versenyezz a mindig mosolygós, mindig pozitív szegedi sportember emlékére!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb