Közélet

A nap legnagyobb bakija: Tucker Carlson szerint a déli magyar határkerítés túloldalán Szlovákia van

Tucker Carlson szerint a Szeged mellett is végigfutó déli magyar határkerítés túloldalán Szlovákia van. Amerika egyik leghíresebb megmondóembere ezt egy, a legújabb dokumentumflimjéről folytatott beszélgetésben fejtette ki.

„Így néz ki a teljes bevándorlási stratégiájuk, a saját szememmel láttam. Fogják a srácokat, lefotózzák, kikérdezik őket és 15 perccel később már vezetik ki őket a kerítésen kívülre, és mehetnek vissza Szlovákiába” – mondta a HVG szerint Tucker Carlson, a Fox News csatorna összeállításában. A műsor Carlson új, hamarosan megjelenő dokumentumfilmjét volt hivatott reklámozni, melynek címe: Magyarország kontra Soros György – harc a civilizációért.

HOSSZASAN ÉRTEKEZETT MAGYARORSZÁG BEVÁNDORLÁSPOLITIKÁJÁRÓL

A mintegy hét percig tartó beszélgetés alatt vetítettek egy rövid ízelítőt a filmből, majd Tucker Carlson vette magához a szót, és hosszasan értekezett Magyarország bevándorláspolitikájáról – ennek kereteiben költözött a déli határkerítésünkhöz Szlovákia. Tucker Carlson dokumentumfilmsorozatának egy új epizódja szól majd egyébként hazánkról, és a Szeged mellett is futó déli határzárról. Carlson tavaly járt az országban, akkor Orbán Viktorral is készített interjút.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb