Mindenmás

Bővült a lista Szegeden is: még egy üzletlánc bejelentette, hogy februártól náluk is lehet SZÉP-Kártyával élelmiszert vásárolni

A vonatkozó kormányrendeletet követve a Penny is lehetővé teszi üzleteiben a Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetést élelmiszer vásárlása esetén. Így 2022. február 1-től a kiskereskedelmi vállalat egységeiben használható fizetőeszközként – olvasható a cég közleményében, tehát Szegeden is nyugodtan vásárolhatunk februártól SZÉP-Kártyával a Penny mind a három üzletében.

„A diszkont élelmiszeráruházak közül a Penny az elsők között csatlakozik az elfogadóhelyek körébe. Az elmúlt hetekben a teljes hálózatunk technikai felkészítése sikeresen lezajlott. Így 2022. február 1-től az összes üzletünk készen áll arra, hogy a rendeletben meghatározott termékkategóriák vásárlása esetén a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre” – mondta Florian Jens Naegele, a Penny magyarországi vezérigazgatója.

A SPAR ÉS A CBA IS BENNE VAN A SZÉP-KÁRTYÁZÁSBAN

24.hu korábban már megkereste ezzel kapcsolatban a nagyobb kiskereskedelmi láncokat. Jó részük nem reagált a kérdésekre, két cég viszont már biztosan készül arra, hogy februártól elfogadhassák pénztáraiknál a pihenőkártyát, ezek pedig a Spar és a CBA. Bővebben itt találsz még infókat:

Forrás: origo.hu, 24.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb