Szegedi Arcok

Külföldre költöznek Kasza Tibiék: már keresik az új otthonukat

A hónap elején írtuk meg, hogy a Szegeden született, Szentesen nevelkedett Kasza Tibi másodjára is apuka lesz. Az örömhír után most viszont egy megdöbbentő bejelentéssel érkeztek: feleségével, Darai Andreával úgy döntöttek, hogy elköltöznek Magyarországról.

Kasza Tibi felesége, Darai Andrea régóta küzd migrénnel, a kezelések sem javítottak az állapotán. A Life.hu szerint nemrég azonban észrevette, hogy ha elutaznak, megszűnnek a fájdalmai. Több ismerőse is hasonló tapasztalatokról számolt be, ezért úgy döntöttek, elköltöznek Magyarországról.

MÁR KERESIK A HELYET, AMI IDEÁLIS LENNE SZÁMUKRA

“Sosem titkoltuk, hogy tervezünk kétlaki életet, és ez most egy kicsikét fel is gyorsította. Az, hogy hét napból hatot olyan migrénnel töltök el, ami eszetlen. Elég nagy a fájdalomküszöböm, mert megszoktam, de nagyon-nagyon rossz. A kétlaki élet hamarabb fog nálunk kezdődni, mint ahogy szerettük volna” – mondta Darai Andrea, majd hozzátette: hogyha Tibinek itthoni munkája adódik, akkor ő hazaugrik. Bár ezzel még várni szerettek volna, amíg a gyerekük iskolás nem lesz, azonban a fájdalmak miatt muszáj volt meghozni ezt a döntést. Azt is elárulta, hogy Tibivel éppen a felderítés fázisában vannak, már keresik a helyet, ami ideális lenne számukra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb