Szegedi ArcokVideo365

Szegeden driftelt az X-Faktor szegedi győztese (frissítve, reagált Alee)

“Bolond Mekizések” – kiáltja az X-Faktor szegedi győztese, Alee abban a videóban, amit frissen, szerda este töltött fel Instagram sztoriba. A helyszín a Huszár Mátyás rakpart, az egyik olvasónk a saját szemével látta, ahogy a lépcsőkön hamburgert majszoló rapper bepattan a videón látható fekete Lexus IS-200 – ba és odébb áll. A következő Alee-videóban már belülről mutatják, ahogy egy kicsivel arrébb, a Fővám közben csapatják. Sőt, azt is megtudhatjuk belőle,

  • hogy ez Laci első “keresztje”,
  • nomeg azt, hogy mindez g@ci jó,
  • és végül azt, hogy a kocsit vezető srác “szétdrifteli” az agyát.

A videókat Alee Insta-sztorijában éred el, biztos, ami biztos, mi is lekaptuk őket, itt várnak Rád (amíg a rapper menedzsmentje le nem szedeti majd velünk őket):

FRISSÍTVE: ALEE VIDEÓBAN ÜZENT, NEM A RAKPARTON, HANEM EGY ÜRES PLACCON DRIFTELT

Az X-Faktor szegedi büszkesége Instagram sztoriban reagált a cikkünkre, mint mondta, nem a rakparton, hanem egy üres placcon drifteltek a kocsival. Mint a második videóból látszik, ez a Szegedi Paprika Zrt. mellett lévő Fővám köz, ahol tényleg nagyon ritka a forgalom.

“Annyi történt skacok, hogy elraktuk neki egy üres placcon, aztán elmentünk Mekizni egyet, majd megettük a rakparton” – mondta. Alee egy következő videóban egyébként szó szerint beolvasta a tegnap esti szösszenetünk szövegét, majd hozzá tette, hogy “imádja az ilyen cikkeket”.

Ha már itt tartunk, mi speciel a “Nincsen gond” című slágerét imádjuk, amit már több, mint 10 (!) millióan néztek meg, csak így tovább:

A kilinccsel előre kocsikázással pedig óvatosan, bárhol is próbálgatjátok…

A vonatkozó Insta sztorikat IDE kattintva éritek el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb