Mindenmás

Gödörbe zuhant egy nő Vásárhelyen, kigyulladt egy autó a nagyáruház parkolójában

Személyautó égett egy hódmezővásárhelyi nagyáruház parkolójában szerda hajnalban – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemtől. A város hivatásos egysége fojtotta el a lángokat, az esetben senki sem sérült meg. Katasztrófavédelmi “best of” válogatásunk érkezik, az előző 24 óra eseteiből.

SZEMETESKONTÉNER ÉGETT EGY SZEGEDI TÁRSASHÁZBAN

Szemeteskonténer égett egy szegedi társasházban kedden éjjel. A tízemeletes panelház lépcsőháza füsttel telítődött, de a lakók biztonságban elhagyták a lakásukat a mentés és az átszellőztetés idejére. A szegedi tűzoltók oltották el a lángokat, senki sem sérült meg. 

SZEMÉLYAUTÓ KAPOTT LÁNGRA A PARKOLÓBAN

Személyautó égett egy hódmezővásárhelyi nagyáruház parkolójában szerda hajnalban. A város hivatásos egysége fojtotta el a lángokat, senki sem sérült meg. 

GÖDÖRBE ZUHANT ASSZONY VÁSÁRHELYEN

Egy méter mély gödörbe esett egy asszony kedden egy hódmezővásárhelyi családi ház udvarán. A hozzátartozók riasztották a város hivatásos tűzoltóit, akik kézi erővel végezték el a mentést. Személyi sérülés nem történt.

SÚLYOS BALESET, A 43-ASON

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy autó kedden este Szegednél, a 43-as úton. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, mindkét utas megsérült.

KISTEHERAUTÓ BORULT FEL FÁBIÁNSEBESTYÉNNÉL

Fábiánsebestyén közelében egy kisteherautó borult fel szerdán kora reggel, a szentesi hivatásos és a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltókat riasztotta a helyszínre a főügyelet. Az egységek áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Egy ember megsérült.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb