Mindenmás

Ez már több, mint diákcsíny: több liter szeszes- és energiaitalt, valamint 14 kg kakaóport loptak el tinédzserek egy szegedi garázsból

Több liter szeszes- és  energiaitalt, valamint 14 kg kakaóport vittek el azok a fiatalok, akik a hétvégén törtek be egy szegedi társasház pincehelyiségébe. A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták az elkövetőket, egy tinédzsercsoport hat tagját.

RÖVID IDŐN BELÜL KÉZRE KERÍTETTÉK A RENDŐRÖK AZ ELKÖVETŐKET

A rendőrségre vasárnap délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy Kazinczy utcai társasház pincehelyiségébe ismeretlenek betörtek, majd onnan több liter szeszes- és  energiaitalt, valamint 14 kg kakaóport vittek el, mintegy 30 ezer forint értékben. Az egyenruhások a tanúkutatás és az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekményt a fiatalok követték el, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak.

A GYEREKEK ELISMERTÉK TETTÜKET

A gyerekektől részben előkerültek a betörésből származó italok, amelyeket a rendőrök lefoglaltak. A nyomozók a feltételezett elkövetőket kihallgatták, akik tettüket elismerték. Ellenük lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb