Mindenmás

Lakástűzhöz, égő melléképülethez és bajbajutott idős emberekhez riasztották hétvégén a tűzoltókat Szegeden és környékén

Bőven akadt dolga a tűzoltóknak az elmúlt hétvégén Szegeden és környékén. Lakástűz, égő melléképület és kigyulladt bozótos okozott riadalmat környékünkön, de a lánglovagok kétízben idős emberek segítségére is siettek, akik rosszullétük miatt nem tudtak ajtót nyitni a kiérkező mentőknek.

A FELHEVÜLT OLAJ GYULLADT KI EGY TÁRSASHÁZI LAKÁSBAN HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

A tűzhelyen felejtett étel okozott riadalmat egy hódmezővásárhelyi társasházban szombaton. A felhevült olaj gyulladt ki az első emeleti lakásban. A tűzoltók visszahűtötték a forró edényzetet, majd átszellőztették a füsttel érintett helyiségeket. A tűzesetben szerencsére nem sérült meg senki. 

TELJES TERJEDELMÉBEN ÉGETT EGY MELLÉKÉPÜLET MAKÓN

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Makón, az Arany János utcában vasárnap. A makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek, ekkor már a főépület egy részére is átterjedt a tűz. Három vízsugárral végezték ez az oltást az egységek, a tűzesetben senki sem sérült meg. 

FÜVES, BOZÓTOS TERÜLET KAPOTT LÁNGRA CSONGRÁDON

Háromezer négyzetméteren égett a füves, bozótos terület vasárnap Csongrádon. A város hivatásos tűzoltói fojtották el a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környezetben. 

EGY CSALÁDI HÁZ MELLÉKÉPÜLETE ÉGETT KISZOMBORON

A lerakódott korom égett egy kiszombori családi ház melléképületében. A tűzoltók időben eltávolították az izzó, lángoló részeket a füstelvezetőből, ennek köszönhetően a tűz nem terjedt át a tetőszerkezetre. 

IDŐS EMBEREKET MENTETTEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN ÉS SZEGEDEN A TŰZOLTÓK

Hódmezővásárhelyen és Szegeden is idős embereket mentettek a tűzoltók vasárnap. Rosszullétük miatt nem tudtak ajtót nyitni, a mentők kérték a tűzoltók segítségét. Az egységek kéziszerszámok segítségével nyitották fel a lezárt lakásokat, majd a helyszínt átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb