Mindenmás

Újabb nagy üzletláncnál lehet SZÉP-kártyával élelmiszert vásárolni Szegeden

Újabb üzletláncnál fizethetünk Szegeden is SZÉP-kártyával az élelmiszerért. Mint kiderült, mától, azaz hétfőtől május 31-ig a Tesco is elfogadja ezt a fajta fizetési eszközt az üzleteiben. Az önkiszolgáló kasszákban és a Scan&Shop szolgáltatásban viszont majd csak 2-3 hét múlva lesz elérhető a SZÉP-kártyás fizetés.

Valamennyi hazai Tesco áruházban elfogadják fizetőeszközként az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott SZÉP-kártyákat hideg élelmiszer vásárlására február 7-től, hétfőtől – írja az Index a Tesco közleménye nyomán. A SZÉP-kártya bármelyik zsebéből, tehát nemcsak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is vásárolhatók frissáru-termékek (pl. zöldség, gyümölcs, pékáru, hús- és csemegeáru, tejtermékek), mirelitáruk, valamint szárazáru élelmiszerek.

AUTOMATIKUSAN VÁLOGAT MAJD A RENDSZER

A Tesco pénztáros kollégái által üzemeltetett kasszákban a vásárló ugyanabban a tranzakcióban ki tudja fizetni a SZÉP-kártyás és az egyéb termékeket is. Ilyen esetben a SZÉP-kártyával kell először fizetnie. A rendszer ekkor automatikusan elvégzi a termékek kategorizálását, és megállapítja, hogy mely termékek vételára egyenlíthető ki SZÉP-kártyával. Egy tranzakción belül csak egyféle SZÉP-kártya-zseb használható. A SZÉP-kártyás fizetést követően a fennmaradó összeget más fizetőeszközzel rendezheti a vásárló. Az önkiszolgáló kasszákban és a Scan&Shop szolgáltatás használata esetén várhatóan az indulást követően 2-3 héttel lesz lehetséges a SZÉP-kártyás fizetés.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb