Sport

3:0-ra kapott ki a Szeged-Csanád GA, bombagólokkal győzött a Fehérvár

Igazi élvonalbeli csapat ellen próbálhatta ki magát a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, kedd este a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB1-es tabella negyedik helyén tanyázó MOL Fehérvár FC járt a Szent Gellért Fórumban. A meccs mérlege két fehérvári bombagól plusz egy szegedi öngól, azonban bánatra semmi ok, Dragan Vukmir vezetőedző szerint ez egy mérleg volt, amelyen megnézhettük, hogyan is állunk egy jó együtteshez képest.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Visszatérve a Mester fentebb vázolt gondolatmenetéhez, konkrétan, így áll(t)unk:

MOL Magyar kupa, NYOLCADDÖNTŐ
Szeged-Csanád GA–MOL Fehérvár FC 0–3 (0–2)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 2500 néző. Vezette: Szőts Gergely (Buzás Balázs, Bornemissza Norbert)
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Simon Á. (Farkas A., 58.), Kovács M. – Gréczi (Haruna, 58.), Horváth K. (Bitó, 80.), Kóródi (Dobos Á., 58.) – Gajdos (Germán, 80.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
MOL Fehérvár FC: Kovács D. – Nego, Fiola, Stopira, Heister – Makarenko, Alef (Evandro, 78.)– Lednyev (Zulj, 58.), Dárdai (Szendrei, 70.), Petrjak (Ruben Pinto, 78.)– Kodro (Nikolics, 70.). Vezetőedző: Szabics Imre. 
Gól: Nego (14.), Petrjak (16.), Kővári (öngól, 53.). 

KÉT FEHÉRVÁRI BOMBAGÓL, EGY SZEGEDI ÖNGÓL

A labdarúgó Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB II-es Szeged-Csanád GA a tavaly kupadöntős Mol Fehérvár FC-t fogadta kedd este. A Mol Fehérvár már a 16. percben kétgólos előnyben volt, mindkét találat a hálószaggató kategóriába tartozott:

  • Nego Loic kapásból zúdította a labdát a jobb felső sarokba,
  • Ivan Petrjak pedig elképesztő pontossággal belsőzött a bal felsőbe.

MAJDNEM ÖSSZEJÖTT EGY-KÉT SZEGEDI GÓL… DE SAJNOS CSAK MAJDNEM

A Szeged igyekezett, de csak a harmadik vendégtalálat után – amelynél a labda Kővári Róbert szerencsétlen mozdulata után jutott a kapuba – tudott valós veszélyt teremteni. Előbb Dobos Áron bal felsőbe tartó labdáját tolta ki Kovács Dániel, majd Bitó Martin éppen csak eltévesztette a bal felsőt.

A Mol Fehérvár – sajnos – megérdemelten jutott tovább a Magyar Kupában a nyolc közé.

DRAGAN VUKMIR: “RENDBEN VOLTUNK”

Dragan Vukmir a mérkőzés után azt nyilatkozta, a csapat jól működött, csak egy-két helyezkedési hibát vétettek, amelyet a minőségi vendégjátékosok kihasználtak. “Ez a meccs egy mérleg volt, megnézhettük, hogyan is állunk egy jó együtteshez képest. Rendben voltunk, hiszen volt, hogy birtokoltuk a labdát az ellenfél térfelén” – értékelt a mester.

Forrás: Szeged-Csanád GA, NSO

Fotók: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb