Sport

Új játékossal erősít a Szeged-Csanád GA: a 22 éves Bencze Márk ezentúl a Szeged színeiben lép pályára

Új játékossal erősödött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a 22 éves Bencze Márk Aqvital FC Csákvárból érkezett városunk klubjába. A szegedi csapat hivatalos honlapján azt írják, hogy Márk a Vasas-Kubala Akadémián nevelkedett, majd három évig a holland Vitesse utánpótlás csapataiban szerepelt. Hazaérkezése után Siófokon játszott, majd a Mezőkövesd színeiben bemutatkozhatott az NB I-ben is, most pedig a Szeged színeiben léphet pályára.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Hozzátették, hogy Bencze Márk az őszi szezon előtt került Csákvárra, ahol 11 alkalommal lépett pályára. Balhátvédként szerepelt legutóbb, de a középpályán sem érzi magát idegenül. Az utánpótlás-válogatottakban több mint 50 alkalommal ölthette magára a címeres mezt.

NAGYSZERŰ, ÉS SOKRA HIVATOTT CSAPATBA KERÜLT

“Ha csak a tabellát nézzük, akkor ez egy előrelépés és minőségi váltás volt nekem. Csábító volt az is, hogy remek körülmények közé érkeztem, a szerződésem aláírása után körbejártuk a Szent Gellért Fórumot, ami minden igényt kielégítő. Dragan Vukmirral beszélgettem, nagyon szimpatikus volt amit mondott, így gyorsan meg tudtunk egyezni. Az első néhány edzés alapján azt mondhatom, hogy nagyszerű és sokra hivatott csapatba kerültem. Remélem, hogy a szezon végén a dobogó közelében, vagy akár a dobogón végezünk. Képesnek érzem erre a csapatot” – mondta Márk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb