Közélet

Megvan, hová tűnt Orbán Viktor

Ma reggel (a tegnapi kormányinfóhoz hasonlóan) váratlanul elmaradt a miniszterelnök menetrend szerinti, pénteki rádióinterjúja, azonban jelentjük, az ország első embere előkerült, sőt, az is kiderült, miért nem nyilatkozott a Kossuthon.

“Orbán Viktor már a holnapi évértékelő beszédére készül, amit a közmédia egyébként élőben közvetít, emiatt nem tervezték be a programjába a pénteki közszolgálati interjút” – Havasi Bertalant, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét az Origo.

A kormányfő a korábbi évek tapasztalata alapján jellemzően az évértékelőkön jelentette be az adó- és rezsicsökkentéseket, a családi kedvezmények, a támogatások kiszélesítését, valamint a kormány munkahelyteremtő, vállalkozásösztönző lépéseit. Ráadásul Orbán Viktor két év után összegzi ismét Magyarország helyzetét, és az esemény egybeesik az országgyűlési választás kampány hivatalos kezdetével is.

A miniszterelnöki évértékelő helyszíne a Várkert Bazár, 15:10-től 16:10-ig tart majd, élő szöveges tudósítással jövünk majd róla.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb