Sport

Vastaps a Tiszavirágban: 10-8 – ra győzte le a Szeged VE a Kaposvárt

Így kell ezt csinálni: a Szeged hazai környezetben 10-8-ra nyert a Kaposvár ellen a férfi vízilabda OB-I alapszakaszának szombati játéknapján. Vastaps volt a Tiszavirág Sportuszodában, felállva ünnepelte a szegedi pólósokat a közönség.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.


Szegedi VE-Kaposvári VK 10-8 (3-2, 1-2, 5-2, 1-2)
E.ON férfi vízilabda OB I, 20. forduló, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Kun, Csanádi.
Szegedi VE: Gyapjas – Sánta 1, Kardos 1, Tóth Gy., Bóbis 2, Kürti 3, Vékony. Csere: Baj, Boros, Lakatos 3, Pörge, Hajdu. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Kaposvár: Csoma – Petrovski 2, Berta, Jajcinovic, Mijic 2, Vindisch 1, Horváth Á. Csere: Langiewicz, Palatinus, Dobos, Juhász-Szelei 2, Varga B. Vezetőedző: Surányi László.

A csapat tudósítása a meccsről:

Vastaps a Tiszavirág Sportuszodában. Felállva ünnepelt bennünket a szegedi közönség. Fontos győzelmet arattunk a Kaposvár elleni rangadón. A 20. forduló előtt a Somogy megyeiek a nyolcadik helyen álltak, míg az SZVE a kilencediken. A szombat esti győzelemnek köszönhetően helycsere történt, immár mi állunk jobb helyen.

Jól kezdtünk. Bóbis Botond parádés megúszása után szereztünk vezetést, majd Kürti Dominik bombázott távolról a kapuba. Nem adta könnyen meg magát a KVK, az egykori szegedi, rutinos Vindisch Ferenc vezetésével mindig ott lihegtek a nyakunkon.

A harmadik negyed viszont parádésra sikerült, Gyapjas Brendon kiválóan védett, Kürti, Sánta és Bóbis góljaival 7-4-re léptünk el. Jött egy újabb hullámvölgy, amiből szerencsére jól jöttünk ki. Másfél perccel a vége előtt Lakatos Soma találata már azt jelentette, hogy megszereztük a győzelmet.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb