Mindenmás

Nincs megállás Szeged környékén: egy éjszaka alatt, 12 csoportban, 76 migránst csíptek el a rendőrök

Nincs megállás és pihenés a határon, folyamatosan próbálkoznak a migránsok. A rendőrség vasárnap reggeli közleménye szerint az éjjel sem pihentek: 12 csoportban, 76 határsértőt fogtak Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök minden esetben feltartóztatták őket.

Mint a honlapjukon írják, a Szeged Határrendészeti Kirendeltség és a Röszkei Rendőrőrség járőrei a cseh rendőrökkel együttműködve február 12-én 22 óra és február 13-án 6 óra között 79 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Mórahalom, Röszke és Ásotthalom külterületén.

NEM TUDTÁK IGAZOLNI MAGUKAT

A határsértők ellenőrzése során a csoport tagjai tunéziai, afgán, indiai, algériai, török, palesztin, marokkói, jemeni, iraki és szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

SZOMBAT ÉJSZAKA IS ROHAM VOLT

Zákányszék, Ásotthalom és Szeged sem maradt ki szombat éjszaka. Embercsempészek és több csoportnyi migráns gondolta úgy, hogy megnézik, milyen szép is éjszaka Szeged és környéke. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb