Mindenmás

Napi pakk: 14 fok, felhők, némi napsütés és Zoltán Erika szülinap

Páros lábbal ugrottunk bele a keddbe, és a pörgős hétfő után ma sincs megállás Szegeden. Ehhez az időjárás is a segítségünkre lesz, hiszen kellemes, 14 fokos meleggel lep meg bennünket Zoltán Erika szülinapján. Indul a kedd, mi pedig meghoztuk a legtutibb napindító infókat, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kolos, Georgina, Alfréd, Gina, Györe, György, Györgyi, Györgyike, Jordán, Jordána, Kenese, Kolozs, Szigfrid és Zsorzsett nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 113 éve született Simon Böske, az első magyar szépségkirálynő, akit 1929-ben Miss Európává is választottak.
  • 71 éve megszületett Richter József, Kossuth- és Jászai Mari-díjas artista, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója.
  • Ma lett 60 éves Zoltán Erika énekesnő. Már 4 éves korában (1966) eldöntötte, hogy énekesnő akar lenni. Zongorázni tanult, és dzsesszbalett órákra járt. Az érettségi után éjszakai bárokban énekelt és táncolt. 1984-ben a Balatonnál találkozott Pásztor Lászlóval, a Neoton Família együttes tagjával, aki elindította a zenei pályán.
  • 58 éve született Chris (Crosby) Farley amerikai színész (Csúcsfejek, Tommy Boy, Beverly Hills-i nindzsa).
  • 21 éve tartóztatták le Faludi Tímeát, a “Fekete Angyal”-t, aki ápolónőként súlyos betegeknek segített meghalni.

14 FOK, ÉS NÉMI FELHŐ JÖN KEDDRE

Kedden egy melegfront vonul át térségünkön. A nap első felében még kialakulhat kisebb eső és zápor, délután viszont már előbújhat a nap is, ugyanakkor egész nap felhősebb időjárásra számíthatunk Szegeden. A délies szél átmenetileg többfelé élénk lehet, bár erős lökésekre nem kell számítani. Hajnalban 3, majd napközben már 14 fok lehet Szegeden.

VAN EGY KÍVÁNSÁGOD, VAGY VALAMI ROSSZ, AMITŐL MEGSZABADULNÁL? VESD PAPÍRRA, ÉS IRÁNY A DUGONICS TÉR SZEGEDEN

Ma is a Dugonics téren várja sorsát a télboszorkány. A Szegedi Városkép és Piac arra ösztönöz mindenkit, hogy vesse papírra kívánságait, vagy mindazt a rosszat, amitől szeretne megszabadulni, és tűzze fel a máglyára szánt kiszebábra Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb