Mindenmás

Nem csak verekedett a vasárnap hajnalban balhézó szegedi férfi, hanem egy másik embert korábban konyhakéssel hátba is szúrt

Vasárnap hajnalban kitört a balhé az egyik szegedi kocsmában. A rendőrség hétfői közleménye szerint az egyenruhások elfogták azt a 30 éves férfit, aki az incidens közben súlyosan bántalmazott egy másik vendéget a szegedi szórakozóhelyen – írtuk meg hétfőn, majd ma az is kiderült, hogy a Szegedi Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta a férfinak, mert a verekedés mellett korábban egy másik férfit konyhakéssel hátba szúrt.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a férfi múlt hét kedden, ittas állapotban egy szegedi lakásban szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit egy konyhakéssel hátba szúrt, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva. Ezt követően vasárnap hajnalban egy szegedi sörözőben szintén ittasan keveredett szóváltásba egy férfival, akit földre rántva bántalmazott, súlyos fejsérüléseket okozva neki.

A FÉRFI TÖBBSZÖRÖSEN BÜNTETETT ELŐÉLETŰ

A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, tekintettel arra, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, visszaeső és még több eljárás is van vele szemben folyamatban. Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén helyt adott és elrendelte a letartóztatást. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és a védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb