Sport

Dragan Vukmir: Ebben a városban varázsa van a futballnak, ha így folytatjuk, idővel megcélozhatjuk az NB I-et is

“Az biztos, hogy jó a tabellára nézni” – mondta a labdarúgó NB II-ben remeklő Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője, Dragan Vukmir a Nemzeti Sportnak, amiben teljes mértékben egyetérthetünk vele, hiszen a tabella harmadik helyén állomásozik jelenleg a szegedi csapat.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Dragan Vukmir a portálnak többek között arról is mesélt, hogy mit tart a legjobbnak az edzősködésben, de arra is kitért, hogy ha így folytatják, akkor idővel megcélozhatják az NB I-et is.

EBBEN A VÁROSBAN VARÁZSA VAN A FUTBALLNAK

“Jól megy a csapatnak, a tavasszal három győzelem és egy döntetlen a mérlegünk, de ne feledjük, messze még az idény vége. Dolgozni, fejlődni mindig lehet, ami tőlünk telik, megtesszük, hogy a lehető legjobb pozícióban zárjunk. Hogy ez mire lesz elég, május végén kiderül, ám azt nem árt leszögezni, hogy az NB I-es tagságra a Diósgyőr és a Vasas pályázik a legnagyobb eséllyel. Persze az itteni körülmények is kiválóak, a stadion csodás, ebben a városban varázsa van a futballnak” – mesélte a vezetőedző, majd hozzátette, hogy a szegedi labdarúgásnak van múltja, reméli, jelene és jövője is. Bízik abban a munkában, amit a vezetőkkel és a játékosokkal együtt végeznek, ha így folytatják, idővel megcélozhatják az NB I-et is.

ROMMÁ VERTÉK A TISZAKÉCSKÉT

Két nappal ezelőtt rommá verte a Szeged-Csanád GA a Tiszakécskét, mindezt az ellenfél otthonában. Egy percig sem volt kérdés, hogy mi lesz a végkimenetele meccsnek, az újabb, ezúttal 4-0 – ás győzelemmel a kék-feketék bebetonozták magukat a tabella élmezőnyében, közvetlen az élboly mögött.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb