Mindenmás

Elhunyt Lippai László, a Jóban rosszban egykori szereplője

Hosszú, súlyos betegség után, hatvankét éves korában szerdán hajnalban elhunyt Lippai László, a Jóban rosszban című sorozat színésze és a Madách Színház művésze. A szomorú hírről a teátrum a közösségi oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot. 

SZÍNHÁZI SZEREPEI MELLETT RENGETEG TÉVÉSOROZATBAN IS FELTŰNT

Lippai László száznál is több színházi szerepe közül legemlékezetesebb a József és a színes, szélesvásznú álomkabát főszerepe, a Cabaret Konferansziéja, a Chicagóban Mary Sunshine, Az Operaház fantomjában Monsieur André és a Producerekben Carmen Ghia alakja – idézte fel a Madách Színház. Nagyjátékfilmekben játszott karakterszerepei is jelentősek, szerepelt többek között a Vademberek, a Hatásvadászok, a Te rongyos élet és a Hamis a baba című filmben. Rengeteg tévésorozatban láthatta a közönség, köztük az Angyalbőrben, a Kisváros, legutóbb pedig a Drága örökösök és a Jóban rosszban című sorozatban.

Ő VOLT MATTHEW BRODERICK SZINKRONHANGJA

Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínészként számos világsztárnak kölcsönözte hangját, köztük Matthew Brodericknek vagy Semir Gerkhan figurájának a Cobra 11 sorozatból, valamint a Dragon Ballból Son Goku karakterének.

Forrás: Madách Színház Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb