Sport

A tavaszi első rangadóját játssza ma a Szeged-Csanád GA

Két nagy múltú csapat meccse lesz ma az NB II. 25. fordulójában vasárnap 17 órától a szegedi Szent Gellért Fórumban. Amennyiben nyer a szegedi csapat, megőrzik harmadik helyüket.

A csapat a múlt héten magabiztos sikert aratott Tiszakécskén, ami megalapozta az egész heti hangulatot. Jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán, lőtávolban van a Vasas és DVTK.

KÖZVETLEN RIVÁLIS A TABELLÁN


A Haladás közvetlen riválisunk a tabellán. Az ötödik helyen állnak, négy ponttal vannak lemaradva tőlünk. Nem indult jól Szombathelyen a szezon második fele, csupán az első fordulóban, a Győr ellen tudtak nyerni, kétszer is kikaptak hazai pályán-legutóbb nagy meglepetésre a III. Kerület ellen, illetve egy döntetlent is játszottak Békéscsabán.

ŐSSZEL NEM SIKERÜLT

A Haladás ellen augusztus végén játszottunk idegenben, a mérkőzés hajrájában kapott góllal kaptunk ki 1-0-ra.

EZT VÁRJÁK A MECCSTŐL

Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője: –Az aktuális forma nem számít, hiszen minden mérkőzés más. A Haladás egy nagyon jó csapat, jól játszanak, de nem volt szerencséjük a legutóbbi találkozókon. Hazai pályán egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, vasárnap szeretnénk megismételni a múlt heti formánkat.  

Németh Szabolcs, a Haladás vezetőedzője: – Nem úgy alakult az előző forduló, ahogy terveztük, ami megviselte a csapatot. A hétvégére már jobb hangulat volt az öltözőben, jól dolgoztak a fiúk, remélem ez a pályán is megmutatkozik már vasárnap. Szeretnénk a saját játékunkat játszani, szívvel lélekkel.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: simple tire
'Fel a tetejéhez' gomb