Mindenmás

Tűz ütött ki egy Székely sori lakótömbben, hajléktalanok okozhatták (frissítve)

Tűz ütött ki vasárnap este 23 óra környékén, a Székely sor 21. alatti lakótömb kilencedik emeletén, mint az ott élő olvasóink írták, hatalmas füst volt a lépcsőházban, a tizedik emeleten többen is arra ébredtek, hogy a lakásokba is beszűrődik. Katasztrófavédelmi forrásainktól úgy tudjuk, a szemétledobó gyulladt ki.

Bár a hivatalos szervek még nem igazolták vissza, több, a házban élő olvasónk is úgy tudja, hogy hajléktalanok költözhettek be a házba, a tüzet ők okozhatták. A kivonuló tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a tüzet, sérült nincs, információink szerint egy kisgyerek kapott pánikrohamot, őt a helyszínen látták el a mentők, már jobban van.

Hálásan köszönjük a helyszíni fotókat Anettnek, szuper vagy!

FRISSÍTVE: AZ ELEKTROMOS KAPCSOLÓSZEKRÉNY HELYISÉGE ÉGETT

A reggeli órákban megérkezett a katasztrófavédelem közleménye is, mint írják, egy elektromos kapcsolószekrény helyisége égett vasárnap éjjel a szegedi társasház kilencedik emeletén. A lépcsőház füsttel telítődött, de a lakók a tűzoltók segítségével biztonságban elhagyták az épületet. A szegedi egységek egy vízsugárral végezték az oltást, majd átszellőztették a füsttel érintett helyiséget. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb