Mindenmás

Kamionnal karambolozott egy autó az M5-ösön, miután négy baleset történt a sztrádán és feltorlódott a sor (frissítve)

Kedden délután egy óra körül kamionnal karambolozott egy személyautó az M5-ös autópálya 108-as kilométere közelében, Kiskunfélegyháza térségében, Szegedről a főváros felé vezető oldalon – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Mint írják, a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a kamion egyik, beszorult kerekét kiszabadították, az autót pedig áramtalanították. Kiemelték: az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

FRISSÍTVE (15:00): ÖT BALESET – 11 BALESETEZŐ JÁRMŰ

A Balesetinfo Facebook csoportban azt írják, hogy összesen 11 jármű ütközött öt balesetben az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában. Az elsőnél Budapest felé haladt a fehér személyautó, amikor előzni kezdett egy román kamiont, ami hirtelen sávot váltott és a belső szalagkorlátnak szorította az autót. A gépkocsiban egyedül lévő sofőr elmondta, hogy ő beszorult és már csak a nagy csattanást hallotta, a mögötte lévő két autó egymásnak ütközött. Ezek a személyek az ablakon keresztül szabadították ki a beszorult embert. A baleset miatt feltorlódott kocsisorban majd egy sávváltás miatt egy román kamion és személygépkocsi ütközött. A torlódás miatt egy kilométerre pedig három autó ütközött, ott nem kértek rendőri intézkedést. Az ötödik balesetnél szintén egy kamion és személyautó ütközött, itt a tűzoltók a kamion egyik beszorult kerekét szabadították ki. Az öt balesetben személyi sérülés nem történt. A kiskunfélegyházi tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az M5-ös érintett szakaszán hatalmas torlódás alakult ki, az egymást követő balesetek miatt, a főváros felé vezető oldalon.

DÉLELŐTT HÁROM BALESET IS VOLT

Nem indult jól a tavasz első napja, szinte egyszerre történt három baleset az M43-ason, az M5-ösön és a régi 5-ösön, ahol több sérült is volt. Az előbbi Szegednél történt, mint a Balesetinfo írta, egy grúz személyautóba rohant egy trélert húzó bolgár kisteherautó.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb