Mindenmás

Durván indul a reggel: karambol az M43-ason, az M5-ösön és a régi 5-ösön is, több sérült is van

Nem indul jól a tavasz első napja, szinte egyszerre történt három baleset az M43-ason, az M5-ösön és a régi 5-ösön, sajnos több sérült is van. Az előbbi Szegednél történt, mint a Balesetinfo írja, egy grúz személyautóba rohant egy trélert húzó bolgár kisteherautó, három sérült van.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A három baleset, tételesen:

  • M43, Szegednél: egy Makó felé haladó, grúziai autó és egy bolgár tréler karambolozott reggel 8 előtt, az utóbbi hátulról rohant bele a másikba. Az autók szalagkorlátnak csapódtak, három sérült van, jelenleg több kilométeres a kocsisor az M43-ason, Makó felé. A rendőrségtől úgy tudjuk, a 8-as km-nél mindkét sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad.
  • M5, Lajosmizse: két személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon Lajosmizse térségében az Útinform tudósítása szerint. A 68-as km-nél csak a külső sáv járható.
  • Régi 5-ös, Dabas: itt hármas karambol történt, két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az 5-ös főúton, Dabas belterületén. A 41-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: happy wheels
'Fel a tetejéhez' gomb