Sport

Szombaton megtelik a Pick Aréna: a szegedi COVID-osztály hősei is beállnak szurkolni

Szombaton 17.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros csapatát fogadják a szegediek a PICK Arénában. A meccsre újból meghívták a COVID-osztály munkatársait, így ismét az egészségügyben kiemelkedően teljesítő hősökkel közösen szurkolhatunk Szegeden.

Mint a Pick Szeged honlapján írja, túl a sikeres Elverum elleni meccsen szombaton már következik egy újabb feladat, a Ferencvárosi TC elleni hazai K&H férfi kézilabda találkozó. A PICK Arénában 17.30-kor fogadják a szegediek a zöld-fehéreket. A kékek a hivatalos oldalukon azt írják, hogy számukra fontos a társadalmi szerepvállalás. Ezt szerdán újból bizonyították, hiszen partnereikkel közösen gyűjtést szerveztek a háború elől menekülők megsegítésére, szombaton pedig ismét egy emberként szurkolnak a COVID-osztály munkatársai a meccsen.

HATALMAS SZURKOLÓI CSAPAT JÖN ÖSSZE

Csütörtök délután kapták kézhez a jegyeket, így ők is ott lesznek a Fradi elleni meccsen a lelátón. A PICK Arénában először drukkolhatnak majd együtt, de mint kiderült, nemcsak őket hívták meg a bajnokira. Hódmezővásárhelyről közel 250 utánpótlás sportoló jön el. A HLKC női kézilabdacsapata, a Vásárhelyi Kosársuli, a vásárhelyi jégkorongozók érkeznek a meccsre, de a bajai kézisek, a békéscsabai és a szegedi utánpótlás vízilabdások, a Muréna Úszó- és Búvárklub sportolói is ott lesznek az egyik szektorban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb