Szegedi Arcok

Kitört a 2022-es szegedi tavasz, íme 3+1 profi napszemüveg-tipp a Prágai Látszerészettől!

Egy pillanatra nem figyeltünk és már tavasz is lett, kedd óta olyan, mintha a celsiusok és a naptár összebeszélt volna: félénken, de egyre gyakrabban tűnik fel Szeged egén a nap. Adott a kérdés, hogy milyen napszemüveget szerezzünk be, a témában pedig az egyik legismertebb szegedi, családi látszerészet ügyvezetőjét, Prágai Andrást faggattuk.

Íme az ő tippjei, a Prágai Látszerészet 2022-es kínálatából!

Egy ütős hír, rögtön az elejére: 20-30-50% – os tavaszváró akciót hirdetnek, a Bartók téri üzletben pedig egy nagyon komoly, 300-350 darabból álló kollekcióból tudunk választani. A gyermekek szemének védelme is nagyon fontos, mint Prágai András elmondta, külön nekik is készültek, a párezer forintos daraboktól kezdve a világmárkák designer darabjaival bezárólag.

OAKLEY JUNIOR, A(Z ÖRÖKKÉ) FIATAL SZEGEDI SRÁCOKNAK

Andris egy piros-fekete Oakley Junior-ral indított, mint magyarázta, ennek nagy előnye, hogy oldalról is zár, így akkor sem vakít el a fény, ha nagyon süt a nap. Színkiemelő hatású, nagyon jó minőségű lencsék jellemzik a kaliforniai Lake Forestben működő gyártó gyerekeknek és tiniknek szánt napszemüvegét:

EGY CSAJOS RAY-BAN, A LEGTRENDIBB SZEGEDI KISLÁNYOKNAK

A második szemüveg egy Ray-Ban volt, egy szintén gyerekeknek szánt darab, azzal a különbséggel, hogy a vagány, fiús Oakley – val ellentétesen ez inkább egy lányos darab. Mint Andris elmondta, a divatos, arányos forma a klaszsikus Ray-Ban szemüvegeket idézi, csak kicsiben:

EGY NAGY SLÁGER: CARRERA

A sorban egy férfi Carrera napszemüveg jött, mint az ügyvezető elmondta, ez most nagy sláger, ráadásul az arany szín már senkit sem hökkent meg Szegeden, a mindennapi kiegészítők része lett a korábban extrémnek számító szín.

…ÉS EGY TELITALÁLAT A VÉGÉRE: MARC JACOBS, NESZE NEKED, OVERSIZE!

A legnagyobb durranást a végére tartogatta interjúalanyunk, az alábbi, női Marc Jacobs fittyet hányva az utóbbi évek oversize trendjének, kicsi, szűk és szögletes. Andris szerint az összes nagy gyártó kezd visszatalálni ebbe az irányba, jönnek a szögletes fazonok.

Ott jártunkkor Szűcs Peti kollégánk a Prágai Látszerészet kolléganőin kapta lencsevégre a kedvenc darabokat, érkezzenek a csajok kedvencei, az üzletben és a Bartók téren fotózva!

  • Prágai Látszerészet
  • Szeged, Bartók tér 11.
  • Tavaszi akció: 20-30-50%
  • Az akció időtartama: 2022.03.12. (siess, mi szóltunk!)
  • A Prágai webshopot IDE kattintva éred el!

Fotók: Szűcs Péter

Riporter: Fülöp Tímea

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb