Mindenmás

Napi pakk: fagyos reggel, napos délután, Majka és nemzetközi úszóversenyen is vár ma Rád Szegeden

Izgalmakkal teli pénteknek nézünk elébe Szegeden. A reggeli lendületet kissé visszavetheti a cudar hideg, hiszen -10 fok körül alakul a hőmérséklet, de nyugi, délutánra már, ha minden igaz megenyhül az időjárás, és verőfényes napsütésben fürödhetünk Szegeden. Lesz itt még ma egyébként Majka koncert, és startoló nemzetközi úszóverseny is. Főzd le a reggeli kávéd, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Szilárd, Aladár, Bendegúz, Konstantin, Konstantina, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza, Tímea és Ulrik nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 116 éve született Bánhidi László színész (“Matula bácsi”).
  • 87 éve megszületett Sandra Milo olasz fotómodell, színésznő, televíziós személyiség (8 és 1/2, Júlia és a szellemek).
  • 79 éve látta meg a napvilágot Lukáts Andor, Kossuth-díjas színész, rendező, egyetemi tanár, színházigazgató, érdemes művész.
  • 70 éve Cambridge-ben (Anglia) megszületett Douglas Adams író (Galaxis utikalauz stopposoknak).
  • 67 éve Berlinben megszületett (Kater) Nina Hagen német punkénekesnő.
  • Ma lett 41 éves Dancs Annamari erdélyi magyar énekesnő.
  • 9 éve hunyt el Bódi László (Cipő) rockénekes, zeneszerző, dalszerző, a Republic együttes énekese.

LEFAGY AZ ORRUNK IS KORA REGGEL SZEGEDEN

Pénteken napos, száraz időre számíthatunk Szegeden, és a szél is veszít erejéből. Hajnalban viszont keményebb fagyra készülhetünk: -10 fok körül alakul majd a hőmérséklet. Napközben már egy kicsit azért megenyhül az idő, és 5 fokig szökik fel a levegő hőmérséklete Szegeden.

OLIMPIKONOK A VÍZBEN

Péntektől vasárnapig nemzetközi úszóverseny lesz a szegedi Tiszavirág Sportuszodában, olyan klasszisokkal a mezőnyben, mint Milák Kristóf, Rasovszky Kristóf, Kapás Boglárka és a szegedi Olasz Anna – derült ki a HAÁSZ SZUE csütörtökön kiküldött sajtóközleményéből.

MAJKA IS LENÉZ MA SZEGEDRE

Rendhagyó koncertre invitálja a szegedieket Majka & Curtis páros, ugyanis SWING 2022 turnéjuk következő állomása Szeged lesz. A rapper duó pénteken 19 órától a Városi Sportcsarnokban durrant egy nagyot, azonban ez most nem egy italtól mámorosan slágereket szövegelő buli lesz, hanem egy szigorúan alkoholmentes, csendes-ülős fellépés, nem csupán az ízig-vérig Majka & Curtis rajongóknak.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: read this article
'Fel a tetejéhez' gomb